Christian Louboutin ma "le taua o stilettos mumu-sele"

Talu mai le 1992 o seevae na mamanuina e Christian Louboutin o loʻo faʻaalia i lanu mumu, lanu o loʻo faʻamaonia i le faʻailoga faavaomalo e pei o Pantone 18 1663TP.

seevae Christian louboutin CL (27)

Na amata ina ua maua e le faʻailoga Farani le faʻataʻitaʻiga o se seevae na ia mamanuina (faaosofia e“Fugalaau”saunia e Andy Warhol) ae na te leʻi talitonuina aua e ui lava o se faʻataʻitaʻiga felanulanuaʻi na matua pogisa i tua o le tasi.

O lea na ia maua ai le manatu e fai se suega e ala i le valiina o le alofivae o le mamanu i le fao mumu a lona fesoasoani.Sa ia fiafia tele i le taunuuga na ia faatuina ai i ana aoina uma ma liliu i se faamaufaailoga patino ua lauiloa i le lalolagi atoa.

Ae na motusia le tulaga ese o le alo mumu o le malo o CL ina ua faaopoopo e le tele o ituaiga tifiga le solo mumu i a latou mamanu seevae.

Christian Louboutin e le masalosalo o le lanu o se faʻailoga o se faʻailoga tulaga ese ma o lea e tatau ai ona puipuia.O le mafuaaga lea, na alu ai o ia i le faamasinoga e maua se pateni lanu e puipuia ai le tulaga ese ma le mamalu o ana aoina, aloese mai le fenumiai o tagata faatau i le amataga ma le lelei o le oloa.

seevae la'au fa'ama'i lanu mumu (2)

 

I Amerika, na maua ai e Loubitin le puipuiga o alofivae o ona seevae e avea o se faʻailoga puipuia e iloagofie ai lana faʻailoga ina ua manumalo i le finauga faasaga ia Yves Saint Laurent.

I totonu o Europa ua faʻatonuina foʻi e le faʻamasinoga le faʻamaufaʻailoga lauiloa ina ua maeʻa le kamupani seevae Dutch Van Haren na amata faʻatau oloa ma le lanu mumu.

O le faaiuga talu ai nei na oʻo mai ina ua maeʻa le faaiuga a le Faamasinoga a Europa e lagolagoina le kamupani Farani o loʻo finau e faapea o le lanu mumu i le pito i lalo o le seevae o loʻo i ai se uiga faʻamaonia o le faʻailoga i luga o le malamalama o le lanu mumu Pantone 18 1663TP e atoatoa ona resitalaina e pei o. o se faailoga, i le umi e tulaga ese, ma o le faʻamau i luga o le mea e le mafai ona malamalama i le foliga o le faʻailoga lava ia, ae naʻo le tulaga o le faʻailoga vaaia.

I Saina, na tupu le taua ina ua teena e le Ofisa o Fefaʻatauaʻiga a Saina le talosaga faʻaopopoga faʻailoga na tuʻuina atu i le WIPO mo le resitalaina o le faʻailoga "lanu mumu" (Pantone Nu. 18.1663TP) mo oloa, "seevae fafine" - vasega 25, aua “o le faailoga e lei iloga e faatatau i oloa ua taua”.

Ina ua uma ona apili ma mulimuli ane faia'ina le faaiuga a le Faamasinoga Maualuga a Beijing e lagolagoina CL i luga o le mafuaaga e faapea o le natura o lena faailoga ma ona elemene faavae na faailoa sese.

Fai mai le Faamasinoga Maualuga a Beijing, o le Tulafono o le Faamauina o Faailoga o Fefa'ataua'iga a le Malo o Saina e le fa'asa ai le resitalaina e avea o se fa'ailoga o le lanu e tasi i luga o se oloa/tusi fa'apitoa.

CL红底系列 (3)

E tusa ai ma le Mataupu 8 ​​o lena Tulafono, e faitauina faapea: soʻo se faʻailoga faʻapitoa e umia e se tagata moni, se tagata faaletulafono poʻo soʻo se isi faʻalapotopotoga o tagata, e aofia ai, faʻatasi, upu, ata tusi, mataitusi, numera, tolu-dimensional. faailoga, le tuufaatasiga o lanu ma leo, faapea foi ma le tuufaatasiga o nei elemene, e mafai ona faamauina o se faailoga tau fefaatauaiga faamauina.

O le mea lea, ma e ui lava o le manatu o le faʻailoga faʻamaufaʻailoga na tuʻuina atu e Louboutin e leʻi faʻamaonia manino i le Mataupu 8 ​​o le Tulafono e avea o se faʻailoga faʻamaufaʻailogaina, e foliga mai e leʻi faʻateʻaina mai tulaga o loʻo lisiina i le aiaiga faaletulafono.

O le faaiuga a le Faamasinoga Maualuga ia Ianuari 2019, na faʻauʻuina le toetoe lava iva tausaga o faʻasalaga, puipuia le resitalaina o faʻailoga lanu faʻapitoa, faʻasologa o lanu poʻo mamanu tuʻuina i luga o nisi oloa / tala (faailoga tulaga).

O le faʻailoga tulaga e masani ona manatu o se faʻailoga e aofia ai se tolu-dimensional poʻo le 2D lanu faʻailoga poʻo se tuʻufaʻatasiga o nei elemene uma, ma o lenei faʻailoga e tuʻuina i se tulaga faapitoa i luga o oloa o loʻo fesiligia.

Fa'ataga le fa'amasinoga a Saina e fa'amatala aiaiga o le Mataupu 8 ​​o le Tulafono o le Fa'amauina o Fa'ailoga Fefa'ataua'iga a Saina, i le manatu o isi elemene e mafai ona fa'aaogaina e fai ma fa'ailoga fa'amaufa'ailoga.

1 Christian Louboutin seevae uliuli upega (7) 2 Christian Louboutin 红底女靴 (5)


Taimi meli: Mati-23-2022