E FA'AFEFEA ONA AMATA IA AU SE'E FAI I LE INITANETI?

O le COVID-19 ua i ai se aafiaga tele i pisinisi tuusao, faatelevaveina le lauiloa o faatauga i luga o le initaneti, ma ua faasolosolo malie ona talia e le au faatau faatauga i luga o le initaneti, ma ua amata ona fai a latou lava pisinisi e ala i faleoloa i luga o le initaneti.Faʻatauga i luga ole laiga e le gata ina faʻasaoina le lisi o faleoloa, ae e tele avanoa e faʻaalia ai i le tele o tagata i luga ole Initaneti, e oʻo lava i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.Ae ui i lea, o le faʻatautaia o se faleoloa i luga ole laiga e le o se galuega faigofie.Ole 'au fa'agaioiga ole XINZIRAIN ole a fa'afouina pea fautuaga ile fa'agaioia ose faleoloa i luga ole laiga i vaiaso uma.

Le filifiliga o faleoloa i luga ole laiga: e-commerce site poʻo le faʻatau faleoloa?

E lua ituaiga autu o faleoloa i luga o le initaneti, muamua o le upega tafaʻilagi e pei o shopify, lona lua o faleoloa i luga ole laiga e pei ole Amazon.

O loʻo i ai uma a latou lava uiga, mo le faleoloa, e sili atu le saʻo o fefaʻatauaiga pe a faʻatusatusa i luga o le upega tafaʻilagi, ae i lalo o le faʻatapulaʻaina o faiga faʻavae, mo le upega tafaʻilagi, o le faigata o le mauaina o fefaʻatauaiga e mulimuli i nisi, ae o tomai faʻatinoga e sili atu ona fetuutuunai, ma maua le avanoa e fa'atupu ai a latou lava fa'ailoga.O lea mo tagata e ona pisinisi o loʻo i ai a latou lava faʻailoga, o le upega tafaʻilagi e tatau ona avea ma filifiliga sili

E uiga i le faleoloa website brand

Mo le tele o tagataSHOPIFYo se tulaga lelei e fausia ai se upega tafaʻilagi aua e faigofie ma e iai le tamaoaiga o le siʻosiʻomaga o plugins.

Mo le faleoloa o le upega tafaʻilagi, o le upega tafaʻilagi e naʻo le ulufale mai o fefaʻatauaiga, ae o le puna o fefaʻatauaiga e avea ma mataupu sili ona taua, ma o se vaega faigata foi o le uluai gaioiga.

Ona mo le fefaʻatauaʻiga, e 2 punaoa autu, tasi o le faʻasalalauga faʻasalalauga, ma le isi o le auala masani.

O felauaiga o auala fa'asalalauga e masani lava ona sau mai le fa'alauiloaina o fa'asalalauga fa'asalalau eseese ma le fa'alauiloaina o masini su'esu'e.

Fa'asalalauga fefa'ataua'iga o le a tatou talanoa e uiga i le isi taimi, ma mo fefa'ataua'iga fa'anatura, e mafai ona e fa'agaoioia au tulaga eseese o fa'asalalauga fa'aagafesootai numera e aumai ai fefa'ataua'iga i luga ole saite, ae fa'apea fo'i ile SEO's site e fa'aleleia ai le tulaga fa'anatura e maua ai fefa'ataua'iga afi su'esu'e.

 

Ina ia maua atili fesoasoani e uiga i le amataina o lau faleoloa i luga ole laiga, faʻamolemole mulimuli i la matou upega tafaʻilagi, matou te faʻafouina se tala faʻatatau i vaiaso uma

E mafai foifaafesootai matouia maua atili fesoasoani.


Taimi meli: Feb-02-2023