Tory Burch Fa'aaoga Nostalgia E fai ma Ana Auupega lilo ma Tory Burch fa'aputu fa'aputuga seevae

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o lana manogi fou, Knock On Wood, o le tagata mamanu Tory Burch o loʻo toe sasau mai i luga o laʻau ma se manogi e maua ai musumusuga mai se tamaititi na faʻaaluina i Valley Forge.Faatasi ai ma lona tuʻufaʻatasiga tulaga ese o faʻamatalaga fafie ma Turkish rose, o le manogi o Burch o se faʻaaliga o faʻatusatusaga, i le taimi lava e tasi e faʻataʻitaʻi ai fafine ma faʻamalosi malosi.Sa ia talanoa maL'Officiel USAe uiga i musumusuga a le manogi fou, le matafaioi o le nostalgia i le fatuina, ma le taua o talitonuga faanuupo.

 

Ta'u mai e uiga i lenei manogi fou.O a fa'amatalaga na e fa'aogaina?Ma o le a le mea na musuia ai i latou?

Tu'itu'i i luga o Wood o se fugala'au fafie e fa'aosofia ai le malosi, mautinoa, ma sina laki.

 

E i ai se tala na e fa'amoemoe e ta'u atu i lenei manogi?

Na amata mai i loʻu laʻitiiti i Valley Forge, lea sa faʻaalu tele i fafo, taʻavale solo i le matou faatoaga.E leai se mea e sili ona ou fiafia i ai nai lo le manogi fafie.O le manogi e uiga i le natura ma le nostalgia.

E i ai se mea e uiga i le aganuu i aso nei e lagona e pei o tagata faatau o le a tosina atu i se manogi e mafua mai i talitonuga faanuupo?

E le afaina le malosi lelei, aemaise lava i aso nei.

 

Ta'u mai e uiga i le fagu.O le a sau musumusuga mo lena mea?

O lanu moli o se vaega o la tatou DNA, e pei foi o le auro.O le fagu e faigofie ma sili ona maualuga i le taimi e tasi.

Tulaga sili ona lelei Tory Burch flats ballets Fa'amatalaga

✔ O seevae uma e sili ona lelei
✔ Matou te lafo atu i le US, Kanata, Europa, ioe, felauaiga i le lalolagi atoa

✔ Tau talafeagai: 1 tau ile seevae mulimuli, fetaui uma ma ou seevae faʻapitoa faʻapitoa ile sitaili tutusa
✔ E te fiafia i lenei sitaili i se mamanu ese?

Fa'amolemole lafo mai se su'esu'ega po'o se fe'au i le itu taumatau→→→→

Na fai mai se tasi e tatau i se tasi ona filifili lelei o latou moega ma seevae, aua e faʻaalu e se tasi le tele o taimi i mea uma e lua.Ma o le mea moni, o nei seevae paʻu paʻu e foliga mai o se filifiliga sili ona lelei.O le savali i Tory Burch o se miti faapena.

Ae o le a le mea e sili atu, matou te tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o seevae faʻailoga faʻailoga: pei oLV/GUCCI/DIOR/VERSACE/Christian Louboutin/Valentino/Prada/Tory Burch.....

seevae tama'ita'i Fa'asinomaga o le fa'atumauina lea o la matou kamupani.E ui o le tele o kamupani seevae latou te faia seevae i lanu masani, matou te ofoina atu lanu eseese.Fa'ailogaina, o le fa'aputuga atoa o seevae e mafai ona fa'apitoa, ma sili atu i le 50 lanu o lo'o maua i luga ole Filifiliga Lanu.E ese mai le fa'avasegaina o lanu, matou te ofoina atu fo'i tu ma aga se lua mafiafia mulivae, maualuga mulivae, fa'ailoga fa'ailoga masani ma filifiliga tu'utasi.

XINZIRAIN SE'E FA'AVAE FA'AVAE A'OA'OGA

3 aualae fa'afeso'ota'i: e lafo mai ia i matou ou manatu i luga o aganu'u o ou seevae po'o le su'esu'eina o tau o seevae

1. Faatumu ma Auina matou fesili i le itu taumatau (faʻamolemole faʻatumu lau imeli ma le numera whatsapp)

2. Auina imeli:tinatang@xinzirain.com.

3. Fa'aopoopo i luga ole laiga tautua whatsapp +86 15114060576


Taimi meli: Me-27-2022