Malaga faatasi ma a'u 1 , i le laumua o le faiga o seevae a tamaitai i Saina: Chengdu City

I totonu o le faleoloa faʻatau e faʻatau ai seevae, e tele ituaiga, e tusa lava pe o le faʻailoga masani, o le tau e le itiiti ifo i le 60-70 tala.

E masani ona alu faʻatau, faʻataʻitaʻi seevae, ou te talitonu o le toʻatele o teineiti mafaufau atonu na muimui:

O nei faʻailoga maualalo ma sitaili e tutusa lava, ma o le tulaga lelei o seevae e le mafai ona vaʻaia tele se va, aisea e maualuga pe maualalo ai le tau?

Masalo latou te o mai uma mai le falegaosimea e tasi?

Fai mai i totonu, o le tele o seevae o tama'ita'i i totonu o le atunu'u o lo'o faia i Chengdu, Sichuan itumalo, lea e ta'ua o le "Women's Shoes Capital" i le fale ma fafo.

Aisea e fai mai ai Chengdu o le aai o seevae fafine?

1a6789b250224972a586710d5e4f870e_th

O iinei ua fatuina ai se gaosiga faaletausaga o le sili atu i le 100 miliona pea seevae, o le tau o galuega faaletausaga o le sili atu i le 10 piliona yuan, o oloa ua faatauina atu i le silia ma le 120 atunuu ma itulagi i le lalolagi numera mata susulu.

Ae o le mea e faanoanoa ai o le:

1508778301

O seevae o tamaitai iinei e masani lava ona faia i luga o le fale gaosi oloa faʻatau saʻo ma le maualuga, o le mea sili lea, ae o le vaivaiga foi.

O le tele o pisinisi seevae a tamaitai i Chengdu ua misia le vaitau sili ona lelei o le faʻavaeina o latou lava faʻailoga, ma ua paʻu atu i le tulaga maasiasi o le "faia o seevae lelei ae leai ni igoa".

......Fa'aauau , I le Aso Faraile!


Taimi meli: Iuni-30-2021