XINGZI RAIN, добар избор за да ги набавите чевлите.

Како да најдете квалитетни чевли со добра цена?Мора да е фабрика за чевли.

XINGZi RAIN, како фабрика за чевли, главно произведувачизми, потпетици, сандали.Со принципот на обезбедување еднократна „Модна облека“ за жени ширум светот, XinZi Rain опслужи илјадници различни клиенти, може да биде добар избор за да ги набавите вашите чевли.

XinZi Rain не само што продава на големо добри чевли, туку обезбедува и услуга за обувки по нарачка, особено чизми и високи потпетици.Потпирајќи се на висококвалитетни услуги и производи, XinZi Rain освојува голем број лојални клиенти.

 

 

Женски чевли Прилагодувањето е основната основа на нашата компанија.Додека повеќето компании за обувки дизајнираат чевли првенствено во стандардни бои, ние нудиме различни опции за бои.Имено, целата колекција чевли е приспособлива, со над 50 бои достапни на Опциите за боја.Покрај прилагодувањето на бојата, ние исто така нудиме прилагодени неколку дебелини на потпетици, висина на петицата, приспособено лого на брендот и опции за платформа за ѓон.

СЕРВИС ЗА ЧУВЛИ ЗА КОРИСНИЧКИ КСИНЗИРАИН КОНТАКТ

Три начиниза да контактирате: да ни ги испратите вашите идеи за сопствени чевли или да ја прашате цената на нашите чевли

1.Пополнете и испратете ни барање од десната страна (ве молиме пополнете ја вашата е-пошта и бројот на whatsapp)

2. Испрати е-пошта:tinatang@xinzirain.com.

3.Додај онлајн сервис whatsapp +86 15114060576

Осврти на купувачи


Време на објавување: 29 јули 2022 година