XINZIRAIN deltok på Alibabas 16-årsjubileumstoppmøte som representant for damesko

3. november 2022, Chengdu, Kina, 2022 Alibaba International Station Sichuan åpent område 16 års jubileumstoppmøte ble vellykket avsluttet, XINZIRIANs sjef Zhang Li som industrileder deltok i juryen.

1813469c440cfd7bffcc5ad51055a33

XINZIRIAN, som en ledende produsent av kinesiske damesko, reagerer aktivt på den nasjonale oppfordringen og tar ledelsen i å utforske veien for kinesiske produkter til utlandet, lære av erfaring gjennom prøving og feiling, og gi referanser for innenlandske bedrifter mens han kontinuerlig eksporterer høy- kvalitetsprodukter til oversjøiske markeder.

873fdd25be1a8c69d0287c13d3ff1d2

I dagens industrielt utviklede Kina reduseres gapet mellom kvaliteten på de samme produktene laget av forskjellige selskaper, men få selskaper er klar over etterspørselen etter forretningstjenester i oversjøiske markeder, XINZIRIAN som en pioner innen å reise til utlandet, tilbyr vi unike profesjonelle tjenester for utenlandske selskaper.Når det gjelder forretningsmatching, har vi et produkt- og designteam for å sikre jevn kommunikasjon med kunder og tilbyr også produktdesignoptimaliseringstjenester for noen umodne SMB-er, og når det gjelder forretningstjenester, har vi et drifts- og markedsføringsteam for å tilby markedsdatastøtte og forslag til operasjonsmetode for å følge kundene for å vokse sammen.

 

Med det voksende teamet vil XINZIRIAN tilby flere kvalitetsprodukter og tjenester for utenlandske bedrifter.
I tillegg rekrutterer XINZIRIAN utenlandske agenter for å tilby one-stop service av produksjon, lager og frakt, etc. Ta kontakt med oss ​​hvis du er interessert.


Innleggstid: Nov-04-2022